Beau Marché

Beau Marché

Posted in Beau Marché, Presse by Beau Marché on July 11, 2011

beaumarchétemplate2 copy

Beau Marché

Der er fine franske fornemmelser hos Beau Marché i Ny Østergade. Interiør butikken har ligget her midt i byen siden efteråret 2010, og der er design, kvalitet og sans for detaljer inspireret af franske markeder.

Der er inspiration fra du træder ind over dørtærsklen: Du finder alt fra de fineste små ornamenterede glasvaser, porcelænsskåle og andre pyntegenstande til de lækreste møbler i både robuste og anderledes materialer. Alt fra industrielt design til nytænkning af klassiske former og objekter.

Sammensætningen af både materialer, tider og stilarter i butikken efterlader en følelse af at man virkelig kan finde noget unikt herinde. Det er som om at man kan se de forskellige møbler og ting indtage forskellige roller og være en del af en bestemt historie hvis de kom inden for ens egne døre.
Jeg har allerede fantaseret om hvordan jeg kunne sidde med benene oppe under mig i den brede brune læderstol, med mit hæklede kludetæppe i en stille aftenstund, og nyde en bog og et glas rødvin – måske en af dem de selv henter hjem fra de franske marker, og som står lige dér på det flotte spisebord…? Man har vel lov at drømme!

Hvis du går rundt og snuser på tom mave eller en tør gane skal du gøre dig selv den tjeneste at smutte en tur om i gården hvor der ligger den hyggeligste lille café!
Her får du endnu mere af den franske ånd, helt afsides, midt i byen…

Beau Marché
Åbningstider:
Man-tirs: 10-17
Ons-fre: 10-18
Lør: 10-16

Af Louise Borchers

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: